“ЕВРОПА И АЗ”

“ЕВРОПА И АЗ”

Здравейте млади и образовани българи, този проект е за вас!

Той е за всичко това, за което мечтаете, това което искате да видите реализирано във вашия живот. Този проект е за вашето бъдеще. Защото вие сте „Европа и аз“.
Защото вие сте тези пълни с енергия и ентусиазъм хора, които искате да направите свой собствен бизнес. Вие сте тези, за които технологиите не са просто част от живота ви, а самият живот, вие знаете за медиите повече, отколкото те знаят за себе си, защото вие не сте просто настоящето, а бъдещето, което сами избирате.
Затова Българското училище за политика “Димитър Паница” направи този проект за вас, всички млади българи, които знаят, че знанието и информацията са сила и власт.
Това е вашата сила, да знаете как и доколко Европейският парламент помага на младите хора, чрез приемането на закони, които гарантират човешките права, стимулират младежката заетост и предприемчивост, дават път на технологичното развитие, правят младите европейци силни в желанието си да бъдат заедно и да се учат едни от други.
Това е “Европа и Аз”, проектът, в който младите българи ще обсъдят с българските евродепутати своето бъдеще и това на Европа.
Очакват ви три дискусии, по три различни теми, в три различни университета с различни членове на Европейския парламент от България.
Ще очакваме да разберем дали бихте гласували на евроизборите и защо, в гореща дискусия с нашите представители в парламента в Брюксел?
На Европа ще погледнем и през вашия фотообектив. През пролетта на 2017 г. може да участвате в нашия онлайн фотоконкурс „Това е моята Европа“. Професионално жури ще оцени снимките, а освен многото предметни награди, авторът на най-добрата снимка ще посети Европейския парламент в Брюксел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *